Muğla'da huzurevi sakinleri ile iftar

Muğla'da huzurevi sakinleri ile iftar
Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık ve eşi Sevim Akbıyık, 'Yaşlılara Saygı Haftası' etkinlikleri çerçevesinde, Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlılarla bir araya gelerek iftar yemeği yediler.

Ramazan'ın manevi atmosferini yaşlılarla birlikte yaşamanın mutluluğunu ifade eden Vali Akbıyık, Ramazan'ın merhamet, affedicilik, dayanışma, sevgi ve huzur dolu bir ay olduğunu belirtti ve "Bu akşam, siz değerli büyüklerimizle aynı masada iftar açarak bu huzuru hep birlikte yaşıyoruz. Allah hepinizden razı olsun, sizleri aramızdan ayırmasın. Devletimizin tüm imkanları, sizlerin rahatı, iyiliği ve mutluluğu için seferber edilmiştir.

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, siz değerli yaşlılarımız, şehit ailelerimiz ve engelli vatandaşlarımız için devletimizin tüm kurumları tarafından özverili hizmetler sunulmakta ve her türlü destek sağlanmaktadır. Tüm çabalarımız, sizlerin huzuru, sağlığı ve mutluluğu içindir. Ramazanınız mübarek olsun, ellerinizden öperim" diye konuştu.

İftar etkinliğine, Vali Dr. İdris Akbıyık ve eşi Sevim Akbıyık'ın yanı sıra, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş ve eşi, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat ve eşi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük ve eşi, İl Müftüsü Yaşar Çapçı ve eşi de katılım gösterdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.