Müge Anlı’da Erva’dan itiraf 'Canlı yayındaki sözleri milyonları şaşkına çevirdi'

Müge Anlı’da Erva’dan itiraf 'Canlı yayındaki sözleri milyonları şaşkına çevirdi'
ATV ekranlarında yayınlanan araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunduğu Müge Anlı İle Tatlı Sert programında yine yüreklere dokunan bir olay yaşandı.

Almanya’dan Konya’ya kaçan Ervanur Ünal’ı bulmak için genç kadının eşi Müge Anlı‘ya başvurmuştu. İddiaları yalanlayan kadın önce çocuğunu reddetti sonra da kocasını…

Yürek burkan Erva Nur Ünal olayında yeni gelişmeler yaşandı Almanya’da oturan Erva Nur Ünal 1,5 ay önce bebeğini de alıp Konya’ya kaçtı. Necmettin Arıkan isimli şahısla ilişki yaşadığı öğrenilen genç kadının söyledikleri stüdyodaKilerin ağzını açık bırakmıştı.

İNKAR ETTİ

Kocasının ekranı çıkmasının ardından site gelerek kendi çocuğunu reddeden kadın eşi Hüseyin Ünal içinde ben onun eşi değilim ifadelerini kullanmıştı. Ardından gerçeği saklayarak çocuğunun kendi kızı olduğunu itiraf etti. Sevgi gördüğüm için bu yalanı sürdürdüm doğruları söyleyince Necmettin üzüldü ve ağladı dedi. Evine döneceğini ancak kocasıyla olan evliliğini sürdürmek istemediğini söyleyen kadının küçük kızından vazgeçmesi tepki topladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.