Müdür ve müdür yardımcılarının görev sürelerinde değişiklik

Müdür ve müdür yardımcılarının görev sürelerinde değişiklik
MEB, Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Öğretmen Atama ve Yönetici Görevlendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği Resmi Gazete’de yayımladı.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Öğretmen Atama ve Yönetici Görevlendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı. 8/2/2023 tarihli ve 32098 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Öğretmen Atama ve Yönetici Görevlendirme Yönetmeliğinin geçici 1 inci maddesinde yer alan “6/7/2018” ibaresi “6/7/2020” olarak değiştirildi.

GÖREV SÜRELERİ UZATILABİLİR

Ayrıca aynı Yönetmeliğe “Görev sürelerinin uzatılması ile ilgili olan geçici madde olarak dört ve sekiz yıllık görev sürelerini 16/6/2023 tarihi itibariyle tamamlayan müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarının görev süreleri bir yıl süreyle uzatılabilir” maddesi eklendi.

meb.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.