Motosikletli kapkaççılar kıskıvrak yakalandı

Motosikletli kapkaççılar kıskıvrak yakalandı
İzmir'de, bir cep telefonu hırsızlığı olayı polisin hızlı müdahalesiyle sonuçlandı.

28 ve 29 yaşlarındaki iki motosikletli kapkaççı, Bayraklı ilçesinde gerçekleştirdikleri hırsızlık anlarında güvenlik kameralarına yakalandılar.

Olay, Bayraklı ilçesinde yaşandı. İddiaya göre, şüpheliler Ö.E. (28) ve E.A. (29), hedef olarak seçtikleri Ö.Ö.'nün cep telefonunu çalmak için harekete geçtiler. Motosikletleriyle Ö.Ö.'nün yanına yaklaşan kapkaççılar, cep telefonunu alarak olay yerinden hızla uzaklaştılar. İhbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ve Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti ve yapılan incelemeler sonucunda şüpheli Ö.E. suçta kullandığı motosiklet ile birlikte yakalandı. Benzer kapkaç olaylarının yaşandığı Bornova ve Buca ilçelerindeki çalışmalar da derinleştirildi. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda, E.A.'nın da olaylara karıştığı tespit edildi.

Olayın ardından firar eden E.A., Buca ilçesinde çaldığı cep telefonuyla yakalandı. Ekipler, çalınan cep telefonlarının şüpheli Y.C.A. (30) tarafından satın alındığını belirledi. Y.C.A.'nın ikametinde yapılan aramada, çalıntı cep telefonları bulunarak sahiplerine teslim edildi. Ayrıca Y.C.A.'nın 5 ayrı suçtan toplamda 5 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı ortaya çıktı. Şüpheliler Ö.E., E.A. ve Y.C.A. adli makamlara sevk edilerek tutuklandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.