MKE Ankaragücü'nde bir futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı

MKE Ankaragücü'nde bir futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı
MKE Ankaragücü Kulübü, bir futbolcunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Bir futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı

Kulübün açıklamasında, dün Beştepe Tesisleri'nde tüm futbolcu, teknik ekip ve personele koronavirüs testi yapıldığı hatırlatılarak, "Ne yazık ki bir profesyonel futbolcumuzda Covid-19 PCR testi pozitif tespit edilmiş olup, futbolcumuza ivedilikle ileri tetkikler yapılmıştır. Futbolcumuz hastahaneye yatırılmış olup, tedavisine başlanmıştır. Tedavi sürecinde kulübümüz tarafından futbolcumuzun durumu hakkında tekrar bilgilendirme yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor'dan MKE Ankaragücü'ne "geçmiş olsun" mesajı 

Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda, "MKE Ankaragücü camiası! Kovid-19 testi pozitif çıkan futbolcunuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadesine yer verildi.

Fenerbahçe'den mesaj

Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kovid-19 testi pozitif çıkan MKE Ankaragücü futbolcusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." denildi.

Gençlerbirliği geçmiş olsun mesajı yayımladı

Kırmızı-siyahlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Yapılan testler sonucunda Ankaragücü forması giyen bir futbolcunun COVID-19 testinin pozitif olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. İlgili futbolcuya ve Ankaragücü camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, futbolcunun en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Başakşehir'den geçmiş olsun açıklaması

Başakşehir'in Twitter hesabında yer alan açıklamada, "Kovid-19 test sonucu pozitif çıkan MKE Ankaragücü futbolcusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş'tan mesaj 

Siyah-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "MKE Ankaragücü Spor Kulübü futbolcusunun Covid-19 testinin pozitif çıktığını üzüntüyle öğrendik. Bu süreci sağlıklı bir şekilde geride bırakmasını temenni ediyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." denildi.

Antalyaspor ve Alanyaspor'dan açıklama

Antalyaspor ve Alanyaspor kulüpleri, MKE Ankaragücü'nde bir futbolcunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkması nedeniyle geçmiş olsun mesajı yayımladı. 

Kırmızı-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "MKE Ankaragücü Kulübüne ve Kovid-19 testi pozitif çıkan futbolcusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda iyi haberler duymayı temenni ediyoruz." ifadesi kullanıldı.

Alanyaspor Kulübünün sosyal medya üzerinden yayımladığı mesajda da Kovid-19 testi pozitif çıkan futbolcuya geçmiş olsun dilekleri iletilirken, futbolcunun bir an önce sağlığına kavuşması temennisinde bulunuldu.

Göztepe sağlığına kavuşması temennisinde bulundu

Göztepe Kulübünün sosyal medya hesabında yer alan mesajda, "Kovid-19 testi pozitif çıkan MKE Ankaragücü futbolcusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Kasımpaşa: Geçmiş olsun Ankaragücü

Kasımpaşa'nın sosyal medya hesaplarından "Geçmiş olsun Ankaragücü" başlığıyla paylaşılan mesajda, "Koronavirüs testi pozitif çıkan futbolcunuza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını dileriz." denildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.