Mısra Öz’den İnce’ye: Çocuklarımız hırslarınızdan kıymetli

Mısra Öz’den İnce’ye: Çocuklarımız hırslarınızdan kıymetli
Çorlu tren faciasında oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden anne Mısra Öz, 14 Mayıs’taki seçimde resmen aday olabilmek için imza toplayan Muharrem İnce’ye sitem etti.

8 Temmuz 2018 tarihinde Çorlu’da meydana gelen tren kazasında oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden ve 5 yıla yakındır sorumluların cezalandırması için mücadele veren anne Mısra Sel Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye sitem etti.

Millet ittifakının adayı ilan edilmesinden sonra yayılanan anketler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın önünde gösterse de çoklu aday senaryosunda seçimin ikinci tura kalma olasılığı yüksek.

İnce’ye Erdoğan’ın işini kolaylaştırdığı gerekçesiyle tepkiler yükselirken bir mesaj da Mısra Öz’den geldi.

Öz, Twitter’dan şu mesajı yayımladı:

*Sayın İnce, ısrarla vazgeçmediğiniz adaylığınız hayırlı olsun.

*2018 seçimlerinde bizzat sandıkta görev almış, gecenin geç saatine kadar bulunduğum okulun kapısında umutla benden güzel haber beklemiş bir evladın annesiyim. Seçimi kaybettiğinizde “Ne olacak benim geleceğim” diye ağlamıştı.

*Çok değil 20 gün sonra geleceği toprak oldu yavrumun. Bu olayı size bizzat kendim anlatmıştım Yalova’da annenizin evinde. Beş yıl geçti. 13 duruşma gördük.

*Bir kez olsun davamıza gelmediniz. Yanımızda olmadınız. Hak arayan ailelerin yanında ne zaman olacaksınız? Ya da olmak için ne yapacaksınız?

*Bakın kaç çocuğun geleceği toprak oldu. Çocuklarımız da, topraklarımız da siyasetçilerin hırslarınızdan oldukça kıymetli.

*Lütfen canı yanan binlerce ailenin de yaşadıklarını bir kez olsun düşünün.

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinden İstanbul Halkalı’ya hareket eden tren, 8 Temmuz 2018’de raydan çıkarak devrilmiş, kazada yedisi çocuk 25 kişi hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden çocukların arasında dokuz yaşındaki Oğuz Arda Sel de vardı. Sel’in annesi Mısra Öz, faciadan bu yana hukuk mücadelesi veriyor. Öz’e birçok kez dava açılmıştı. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.