Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor: Başvurana 50 bin TL nakit

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor: Başvurana 50 bin TL nakit
Kamu bankaları ihtiyaç sahibi vatandaşlar için 60 ay vadeli destek kredisi kampanyasıyla geldi.

Kamu bankaları vatandaş dostu ihtiyaç kampanyalarına devam etmekte. 60 ay vade ile vatandaşın yükünü hafifletmeyi amaçlayan kamu bankaları 50 bin liraya kadar nakit destek kredisi kampanyasını duyurdu.

Bu destek kredisine, belirli kriterleri karşılayan vatandaşlar başvurabilir.

Kredi kullanımında faiz uygulanmakta olup, ancak diğer ticari veya bireysel kredi faiz oranları kadar yüksek değil. Şu anda Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından uygulanan konut kredisi faiz oranı %1,36 iken, bu destek kredisi için uygulanan faiz oranı %0,99 olarak belirlendi.

Destek kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşların, enerji tüketimini azaltarak enerjinin daha verimli kullanılmasına ve sürdürülebilir çevre politikalarına destek olmaları gerekmektedir. Bu amaçla, bina yalıtımı olmayan veya yalıtımını yenilemek isteyen müşterilere özel imkanlar sağlanmakta.

Kredi başvurusu yapacak olan vatandaşların, bina yalıtımının yapılacağı binaya ait tapu fotokopisi, yalıtımı yapacak firma ile imzalanmış sözleşme veya proforma fatura ve nüfus cüzdan fotokopisi gibi belgeleri hazır bulundurmaları gerekiyor.

Ödeme planına göre, 50.000 Türk Lirası tutarında kredi kullanan bir vatandaşın aylık taksit tutarı 1.115 Türk Lirası olacak ve toplam geri ödeme miktarı 67.000 Türk Lirası olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.