Milyonlarca işçiyi ilgilendiriyor Ödemeler hesaplara yatırıldı

Milyonlarca işçiyi ilgilendiriyor Ödemeler hesaplara yatırıldı
Milyonlarca işçiyi ilgilendiren gelişme, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından duyuruldu.

Kamuda çalışan işçilerin ilave tediye ödemeleri ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayladığı karar doğrultusunda, devlet kurumlarında ve devlete bağlı kurumlarda görev yapan işçilerin ilave tediye ödemelerinin ilk yarısının bugün banka hesaplarına yatırıldığını açıkladı. Bu ödemeler, ilçelerde istihdam edilen işçileri de kapsıyor. Bakanlık, ikinci yarı ödemelerin ise 2024 yılının Ocak ayında yapılacağını duyurdu.

Kamuda istihdam edilen işçiler için ilave ödeme haberi Bakanlıktan geldi. Bakanlık sosyal medyadan yaptığı açıklamada, kamuda çalışan işçilere bir defaya mahsus olmak üzere ilave ödeme yapılacağını duyurdu. Bu ödemenin bugünden itibaren işçilerin hesaplarına yansıtıldığı belirtildi. Kamuda çalışan pek çok işçi bu habere sevinirken, Bakanlık da ödemenin devlete bağlı kurumlarda görev yapan işçilere hayırlı olmasını diledi. Kamuda çalışan işçiler için ilave ödeme hesaplara aktarıldı.

İLAVE TEDİYE ÖDEMELERİ YAPILDI

Bakanlık, işçilere yönelik yaptığı ödemelerin kapsamını genişlettiğini duyurdu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından paylaşılan yeni duyuruya göre, kamuda çalışan işçilere ilave bir ödeme daha yapılacak. İlk ilave ödemenin yarısı bugünden itibaren işçilerin banka hesaplarına yatırıldı. İşçiler bu parayı banka hesaplarından çekebilirler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.