Milli Savunma Bakanlığı'na 93 sivil memur alınacak

Milli Savunma Bakanlığı'na 93 sivil memur alınacak
Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 93 sivil memur alımı ile personel alımı gerçekleştirecek.

Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 93 sivil memur alımı ile personel alımı gerçekleştirecek.
Başvuru yapacaklar için başvuru ekranı açıldı.

İlana göre 2 Aşçı, 2 Çocuk Eğitimcisi, 1 Garson, 2 Grafiker, 1 Hizmetli, 1 İstatistikçi, 6 Mal Sorumlusu, 6 Memur, 10 Bilgisayar Mühendisi, 1 Çevre Mühendisi, 1 Endüstri Mühendisi, 2 Jeoloji Mühendisi, 1 Şoför, 3 Bilgisayar Teknikeri, 1 Bilgisayar Programlama, 2 Mekatronik, 3 Matbaa Teknikeri, 2 Acil Tıp Teknisyeni, 3 Marangoz Teknisyeni, 1 Klima Teknisyeni, 2 Kaynak Teknisyeni, 2 Oto Teknisyeni, 2 Elektrik Güç Kaynakları Teknisyeni, 1 Oto Boyama Teknisyeni, 1 Terzi, 11 Uzman, 1 Berber, 2 Hesap Sorumlusu, 1 Elektrik Teknisyeni, 1 Koruma Ve Güvenlik Görevlisi, 7 V.H.K.İ, 6 Avukat, 2 Boyacı- Badanacı, 2 Sıvacı Fayansçı, 1 Kalorifer Teknisyeni alımı ile toplam 93 personel alımı yapacak. Devlet personel alımı başvuru ekranı MSB pertem olarak ilan edilmiştir.

MSB 93 Sivil Memur Alımı Başvuru Şartları

Her aday sadece bir tercihte bulunabilir, adaylardan istenilen belgeler başvuru ekranından sisteme yüklemeleri gerekmektedir, 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavından kılavuzda yayınlanan puan türlerine göre yeterli puanı almış olmak, Erkek adayların askerlik görevini yapmış olması veya muaf olmaları gerekmektedir. Mezun olan adaylar Yükseköğretim onaylı mezuniyet belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

MSB Kamu Personel Alımı Başvuru Şekli ve Tarihleri

Başvurular 30 Aralık 2021 ile 31 Ocak 2022 tarihleri arasında olacaktır. Adaylar https://personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden elektronik ortamda başvuracaklar. Posta yolu veya şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Mülakat Sınavına 6 katı aday çağırılacaktır. Mülakatlara girmeye hak kazanan adaylara sınav tarihi ve yeri https://personeltemin.msb.gov.tr adresinde yayınlanacaktır. Adayların belirttikleri mail adresine ve cep telefonuna sms ile bilgilendirme yapılacaktır
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.