Midyeci Ahmet halka arz oluyor

Midyeci Ahmet halka arz oluyor
Midyeci Ahmet olarak tanınan ve sosyal medyada videolarıyla gündem olan Ahmet Çiçek şirketini halka arz edeceğini duyurdu.

Ömer Buğra ERSAVAŞ/ KAMU SON HABER

Özellikle gençler arasında büyük bir üne sahip olan Midyeci Ahmet olarak tanınan Ahmet Çiçek sahip olduğu şirketi halka arz edeceğini duyurdu.

sosyal medyada bir video yayınlayarak şirketini Borsa İstanbul’da halka açacaklarını ilan etti.

Özellikle Uzak Doğu’da büyük bir pazar olduğunu vurgulayarak halk arzı ile markalarını daha da geliştirme planlarında olduklarını ifade etti.

Sosyal medyada yayımladığı videoda açıklamalarda bulunan Midyeci Ahmet'in kurucusu olan Ahmet Çiçek;

"Halka arz kararı almak üzereyiz. Siz değerli müşterilerimizin yorumları çok önemli. Bu marka sizinle var oldu, krizlerde sizinle büyüdük. Uzak Doğu'dan inanılmaz bir pazar var. Bu pazara girmek istiyorum. Bu yüzden şirketi halka arz etmek kararı almak üzereyim. Ama öncelikle size danışmak istedim." ifadelerinde bulundu.

Midyeci Ahmet kimdir?

Bir midye restoran zinciri olarak faaliyet gösteren Midyeci Ahmet, 1980’li yıllarda Mardin’den İzmir’e göç eden ve midyecilik mesleğini ailesinden öğrenen Ahmet Çiçek tarafından kurulmuştur. 2014 yılında Beşiktaş’ta ilk şubesini açan Çiçek, o günden bu yana Midyeci Ahmet markası altında Türkiye’nin birçok ilinde ve yurt dışında şubeler açmıştır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.