Metro istasyonunda bıçaklı kavga 1 Kişi öldü 1 kişi yaralı

Metro istasyonunda bıçaklı kavga 1 Kişi öldü 1 kişi yaralı
İzmir'in Bornova ilçesindeki metro istasyonunda yaşanan bıçaklı kavga sonucu iki kuzen yaralandı.

Kuzenlerden Emirhan Yıldız (19) hastaneye kaldırıldığı sırada hayatını kaybederken, S.Y. (19) ise tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçan diğer gruptaki K.P. (17) ve Y.K. (19) isimli şüpheliler polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Bornova Metro İstasyonu'nda meydana geldi. İddiaya göre, kuzen olan Emirhan Yıldız ve S.Y. ile karşı gruptaki K.P. ve Y.K. arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte K.P. ve Y.K., kuzenlere bıçakla saldırdı. Kanlar içinde kalan Emirhan Yıldız ve S.Y., çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Emirhan Yıldız, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazesi otopsi için morga gönderilen Yıldız'ın amcasının oğlu olan S.Y.'nin ise tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan K.P. ve Y.K.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin ortak operasyonuyla şüpheliler kısa sürede yakalandı. Emniyete götürülen şüphelilerin sorgusu sürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.