Meteroloji uyardı 'Şiddetli yağışlar devam edecek

Meteroloji uyardı 'Şiddetli yağışlar devam edecek
Bir süredir devam eden yoğun yağış ve aniden değişen hava koşulları birçok seferin iptal olmasına sebebiyet verirken bazı noktalarda sel felaketinin yaşanmasına sebep oldu durumun ne kadar süreceği merak edilirken meterolojiden açıklama geldi.

Aniden değişen hava şartlarıyla, aşırı yağış sonrası vatandaşlar bazı bölgelerde zor anlar yaşadı. Bu durumun ne kadar süreceği vatandaşlar tarafından merak edilirken beklenen açıklama meterolojiden geldi.

Havanın 29 Ekim Çarşamba günü, parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Meterolojiden yapılan bildirime göre; Yağışların kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını,yıldırım. ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Öte yandan rüzgârın, güneyli yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde (50-80 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.