Meteoroloji alarm verdi! Son 4 saat

Meteoroloji alarm verdi! Son 4 saat
Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği'nden flaş uyarı geldi. Önümüzdeki 4 saat içersinde 3 kentte gök gürültülü şiddetli yağış beklendiği duyuruldu.

Meteoroloji İstanbul, Kırklareli ve Tekirdağ'ın bazı ilçelerinde gök gürültülü şiddetli yağış beklendiğini duyurdu. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, 4 saat içinde İstanbul'un Çatalca, Silivri, Arnavutköy, Büyükçekmece ilçeleri, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa, Muratlı, Çorlu, Marmara Ereğlisi, Ergene, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçeleri ile Kırklareli çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağışın etkili olmasının tahmin edildiği bildirildi.

Yağış nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda yaşanacak aksamalara karşı vatandaşların tedbirli olması istendi.

ÖNÜMÜZDEKİ 4 SAATE DİKKAT

İstanbul Valiliği ise sosyal medya hesabından, Meteoroloji’ye göre; Önümüzdeki 4 saat içinde İstanbul Avrupa yakası (Çatalca, Silivri, Arnavutköy ve Büyükçekmece), çevrelerinde sağanak yağışların yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor” ifadelerine yer verdi.

kliuluhl.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.