Mersin'de kardeşini öldüren ağabeyler yakalandı

Mersin'de kardeşini öldüren ağabeyler yakalandı
Şanlıurfa'dan kaçarak Mersin'e gelip evlenen 2,5 aylık hamile kadını sokak ortasında silahla vurarak öldüren cinayet şüphelisi ağabey ve aracı kullanan diğer kardeş, polis tarafından yakalanıp adliyeye sevk edildi.

Mersin'e kaçarak Şanlıurfa'dan uzaklaşan ve 2,5 alık halime olan B.K. ağabeyleri tarafından katledildi.

Cinayetin sorumlusu olarak görülen ağabey ve aracu kullanan kardeş, polis tarafından yakalanıp adli makamlara sevk edildi.

Olay, Tarsus'un Bahçe Mahallesi 539. Sokak'ta gerçekleşti. 20 yaşındaki hamile Besra Kırmızı, sevdiği Hasan Kırmızı (24) ile birkaç ay önce Şanlıurfa'dan kaçarak Mersin'e sığınmıştı. Burada eşinin ailesiyle yaşamaya başlayan genç kadın, resmi olarak evlenerek yeni bir hayat kurmuştu. Ancak dün, sağlık ocağından dönerken, kendisini bekleyen ağabeyi U.B. tarafından sokak ortasında silahla vurularak öldürüldü.

Besra Kırmızı, olay yerinde hayatını kaybederken, şüpheli ağabeyi kaçarken aracı kullanan kardeşi Y.B. ile birlikte olay yerinden uzaklaştı. Cinayetin ardından polis, şüphelilerin bulunduğu aracı tespit ederek geniş çaplı bir operasyon başlattı ve sonunda kardeşleri yakaladı.

Emniyette ifadeleri alınan şüpheliler bugün adliyeye sevk edilirken, cinayete kurban giden Besra Kırmızı'nın ise eşi ve ailesi tarafından Tarsus Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildiği öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.