Mercedes Voleybol Milli takımlarımızın yeni sponsoru oldu

Mercedes Voleybol Milli takımlarımızın yeni sponsoru oldu
Mercedes-Benz Türk, Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri’ni yeni ulaşım sponsoru olduğunu açıkladı.

Son dönemlerde elde ettikleri tarihi zaferler ile bizleri gururlandıran ve İstiklal Marşımızı bütün dünyaya dinleten Filenin Sultanları’nın ve Filenin Efeleri’nin resmi ulaşım sponsoru Mercedes-Benz Türk oldu.

1703754239-filenin-efeleri-2.jpg

Mercedes-Benz Türk’ün, Türkiye Voleybol Federasyonu ile bir süre önce başlattığı ‘iş birliği’ bir üst seviyeye çıkartıldı ve Mercedes-Benz, Filenin Sultanları’nın ve Filenin Efeleri’nin yeni resmi ulaşım sponsorluğunu üstlendi.

Ayrıca Mercedes-Benz Türk, başarılı sporcularımızın ulaşımını, konforunu ve güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak için, sporcularımıza özel bir otobüs de tasarlamış durumdalar.

2.jpg

Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Mercedes-Benz Türk’ün, 56 yıldır Türkiye’de faaliyet gösterdiğini ve ülkenin en büyük ağır ticari araç üreticisi olduklarını, fakat bu başarıyla yetinmeyip, son dönemlerde inanılmaz işler başaran, ardı ardına tarihi zaferlere imza atan A Milli Kadın ve Erkek Voleybol Takımımızın ‘Resmi Ulaşım Sponsoru’ oldukları için mutluluğunu tarif etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ise, bu yıl hem Filenin Sultanları’nın hem de Filenin Efeleri’nin bir ilki başardığını, 2024 hedeflerinin ise Milletler Ligi’nde mücadele edecek olan sporcularımızın bir ilki daha başaracağını dile getirdi.

1.jpg

Üstündağ ayrıca, Mercedes-Benz Türk’e bu önemli yolculukta sporcularımıza verdiği destekler için teşekkürlerini sundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.