Mercedes- Benz'den flaş Türkiye kararı

Mercedes- Benz'den flaş Türkiye kararı
Dünyanın en popüler otomotiv üreticilerinden birisi olan Mercedes-Benz Türkiye için aldığı, araçların sadece internet üzerinden satın alınması kararını erteledi.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Alman otomotiv devi Mercedes-Benz, Türkiye için geçtiğimiz aylarda önemli bir karar alarak bundan sonra bayilerde otomobil satışının biteceğini ve araçların sadece internet üzerinden alınacağına karar vermişti. Hem sabit fiyat garantisi hem de araç bulamama sorununu ortadan kaldırmayı hedefleyen bu kararda satın alma sisteminde çıkan bir hatadan dolayı aksaklık yaşandı. Mercedes-Benz, araçların sadece internet üzerinden satın alınması kararını Temmuz’a erteledi.

"TEMMUZ ORTASINA KADAR BEKLEYECEKLER"

Otomotiv gazetecisi Emre Özpeynirci, sosyal medya hesabı üzerinden son gelişmeleri duyurdu. Özpeynirci’nin paylaştığı bilgilere göre, internet üzerinden Mercedes-Benz satın almak isteyen tüketicilerin temmuz ortasına kadar beklemesi gerekiyor. Özpeynirci, "Mercedes'in teslimat tarihi vererek online sipariş alma uygulaması temmuz ortasına kalmış. Yapılan açıklamaya göre; online satış platformunda bekledikleri sistemsel iyiliştirmeler varmış ve bunu temmuz ortası halletmeyi umuyorlarmış." dedi.

İşte Emre Özpeynirci'nin paylaşımı şu şekilde:

pgosguos.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.