Meral Akşener Türkiye'yi kuşatan tehlikeyi açıkladı

Meral Akşener Türkiye'yi kuşatan tehlikeyi açıkladı
İYİ Parti lideri Meral Akşener dün CHP Ardan belediye başkanı Faruk Demir’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Meral Akşener Türkiye'yi kuşatan tehlikeyi açıkladı

Halil Yatar / Ayhan Gökçe / Umut Cem Öztürk / Halil Önder / Yeniçağ / Ardahan

Demir, Ardahanlıların kentlerine sahip çıktığını belirterek, “Hemşerilerimiz Ardahan’a sahip çıkıyor. Ardahan Türkiye’nin 75’inci ili. Ardahan il olduğunda 150 bin civarında nüfusu vardı. 97 yılında devlet geldi, valilik geldi, üniversite geldi. Ardahan’da daha çok çalışmamız gerekiyor. Sosyal altyapısı, iş alanlarıyla özellikle hayvancılığıyla tarımıyla bütün bu konulara kafa yoran herkese teşekkür ediyorum. Bu insanlar Ardahan’da ne yapacağız diye araştırmalarına devam ediyorlar. Ardahanlılar olarak bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi çok çalışacağız. Sizler bizlerden daha çok çalışıyorsunuz” dedi.

Ardahan’da 1 milyona yakın maske ürettiklerini kaydeden Demir, şunları söyledi:

“Türkiye’de ihtiyacı olan bütün noktalara maskelerimizi gönderdik. Ardahan’da biz kent müzesini kendi imkanlarımızla oluşturduk. Çalışmalarımız devam etmektedir. Ardahan’ın daha önceki yıllarda eski bir terminali vardı. Şimdi modern, çağdaş ve 50 yıllık strateji ile hizmet verecek Ardahan’ın en büyük projesine Ekrem İmamoğlu’nun sayesinde temel atmış bulunmaktayız. Ardahan’ın turizm kenti olabilmesi yolunda da çalışmalarımız devam etmekte. Mezarlıklarımızın girişleri ve çevre düzenlemelerini gerçekleştirdik. İçme suyu problemimiz vardı sular sürekli kesiliyordu. Yaptığımız sondaj çalışmaları ile birlikte yeni bir hat bağlamış olduk. Şuanda ilimizde içme suyu problemimiz bulunmuyor. Şehrin içerisinde heykel vs. düzenlemeler gerçekleştirdik. Ardahan’ın bütçesi 33 milyon civarında. Bireysel ilişkilerimiz ile birlikte Ardahan’a getirdiğimiz katma değer 40 milyon lira. İkinci etap esnaf ihalemizi ilimizde yapmış bulunmaktayız. Alabalık Deresi Ardahan için çok önemli bu derenin konfigürasyon çalışmalarını da devam ettirmekteyiz. Ardahan’ı sevgi yolu ismi verilen bir yola kısa süre içerisinde kavuşturacağız. Yem fabrikası için fizibilite çalışmalarımız devam ediyor. Ardahan’ın en önemli ihtiyacı yem fabrikası ve hayvan pazarımızdır. Tek geçim noktamız tarım ve hayvancılıktır. Sineması ve kültür merkezi olmayan tek il Ardahan. 160 kişinin üstünü ağırlayacağımız merkez yok.”

150920211208291257528.jpg

İYİ Parti lideri Meral Akşener, yerel seçimler sonrasında bir çok belediyenin zor dönemler geçirdiğini belirterek, “Sizler üzerinde acaba bıktırabilir miyiz gibi bir baskı oluşturuldu. Bütün bunlara rağmen çözüm üretmek geleceğe dair sizler ve bizler açısından önemli bir şey. İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, İzmir ve diğer bütün illerin birbirlerine yardımcı olması gerekiyor. Bizim belediyelerimiz işlerini yaparken insanları ayırmıyor. Türkiye aşırı derecede kutuplaştı. Kutuplaşmaları artık sözle silemiyorsunuz. Davranışa yıkabiliyorsunuz. Bundan dolayı en önemli alan belediyeler. Tüm belediye başkanlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Belediyelerimizde vatandaşlardan hizmet alınmadığına dair hiçbir şikayet almıyoruz. Vatandaşa dokunan çalışmalarınızdan dolayı da sizleri tebrik ediyorum” 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.