Melis Sezen Hıdırellez’de böyle coştu! Göğsündeki gül detayı dikkat çekti

Melis Sezen Hıdırellez’de böyle coştu! Göğsündeki gül detayı dikkat çekti
Hıdırellez Şenliklerinde coşan ünlü oyuncu Melis Sezen, paylaştığı bir fotoğraftaki detayla yine olay oldu.

Her yıl 5 Mayıs’ı 6 Mayıs’a bağlayan gece yapılan Hıdırellez Şenlikleri, eğlenceli karelerle birçok ünlü ismin bir araya geldiği etkinlikte buluştu. Açık hava sahnesinde Suzan Kardeş konserinde bir araya gelen çok sayıda ünlü isim, Hıdırellez’i renkli görüntülerle kutladı.

O isimlerden biri de oyuncu Melis Sezen oldu. Sezen, geceye dair çok özel paylaşımları sosyal medya hesabı üzerinden yaptı.

portakal-cicegi-karnavali-bir-sevgi-karnavalidir-ve-tam-anlamiyla-anlatilmaz-yasanir-cok-seviyorum-adana-nisandaadanada-yasadigim-duygulari-tarif-edemiyorum-inanin-ne-olsa-sonuk-kaliyor-sonsuz-su-1.jpg

KONSERDE BİR ARAYA GELDİLER

Suzan Kardeş konserinde bir araya gelip sahneye çıkan ünlü isimler, Hıdırellez gecesine renk kattı. Konserdeki “Suzan Kardeş ve sanatçı dostları” kısmında sahneye çıkan Serkan Çağrı, Deniz Çakır, Birce Akalay, Ayta Sözeri ve Simge Sağın şarkı söyleyip dans ettikleri sahnelerinde izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Konserde izleyiciler arasında bulunan oyuncu Melis Sezen ise paylaştığı fotoğraf ve videolar ile dikkat çekti. Güzel ve başarılı oyuncu, eğlenirken adeta kendinden geçti.

GÖĞSÜNE GÜL KONDURDU

Eğlenceli anlara sahne olan Hıdırellez Şenliklerinde kurtlarını döken oyuncu Melis Sezen, paylaştığı fotoğrafla tüm gözleri üzerine çekti. Sezen, paylaştığı fotoğraf karesinde, göğsüne takılı bir gülle poz verdi ve Neriman Kardeş’i etiketleyerek “Gülümü kondurdu” notunu düştü.

melissezen1.jpg

O kare, sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi.

melissezen2.jpg

BİRCE AKALAY’IN SAHNEDEKİ ANLARINI PAYLAŞTI

Ünlü isimlerin sahne aldığı bölümde Sezen, Birce Akalay’ın sahnesini sosyal medya hesabından paylaştı. Öte yandan Deniz Çakır da gecede sahne alan isimlerdendi.

Çakır da o anları kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Sahneye çıkmadan önce de dans ettiği anları paylaşan Çakır, hoş bir görüntü oluşturan başına taktığı çiçekten taçla dikkat çekti.

Hıdırellez gecesinde eğlenen ünlü isimlerin o anları büyük beğeni topladı.

HIDIRELLEZ GECESİ NEDİR?

Hızır ile İlyas’ın denizin ortasında buluştuğuna inanılan gece olan Hıdırellez, Mayıs’ın 5’ini 6’sına bağlayan gece ritüellerle kutlanır. O gece duaların ve dileklerin gerçekleştiğine inanılır.

Hıdırellez’de yapılan ritüellerle bolluk, bereket, yardım konularının haneye geleceği düşünülür. Geleneksel olarak anlamı bulunan Hıdırellez gecesinde dilekler bir kağıda çizilerek gül ağacı altına asılır, cüzdanlar ya da bir miktar para gül ağacının altında gece boyunca bekletilir.

Tüm dünyada kutlanan bu özel gecede büyük bir ateş yakılarak üzerinden atlamanın kötü enerjileri uzaklaştırdığına inanılır. Her yıl kutlanan Hıdırellez için geçmiş yıllarda Ahırkapı’da yürüyüş ve etkinlikler düzenleniyordu ancak son yıllarda bu etkinlik kaldırıldı ve farklı yerlerde yapılmaya başlandı. Öte yandan Edirne’de Hıdırellez, Kakava Şenlikleri olarak her yol kutlanıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.