Melike Şahin’den öğretmenleri kızdıran hareket ‘Sahneye çıkmasını saatlerce beklediler’

Melike Şahin’den öğretmenleri kızdıran hareket ‘Sahneye çıkmasını saatlerce beklediler’
Şarkıcı Melek Şahin, İBB Kültür Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği Öğretmenler Günü konserine ‘hava muhalefeti’ gerekçesiyle çıkmadı. Ertelenen konser, saatlerce alanda bekleyen öğretmenleri kızdırdı.

Öğretmenlerin bir araya gelip eğlenmeleri amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Melike Şahin konseri hayal kırıklığı yaşattı.

İstanbul’un tüm öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Artİstanbul Feshane’de düzenlenen 2 Aralık Cumartesi günü 19.30’da yapılması planlanan Melike Şahin konseri, şarkıcının alana çıkmamasıyla sonuçlandı. Konuyla ilgili İBB Kültür sosyal medya hesabından ve Melike Şahin’in şahsi hesabından iki farklı açıklama yapıldı.

melike-sahin2.jpg

‘RÜZGAR NEDENİYLE’ AÇIKLAMASI YAPILDI

Konser alanındaki binlerce öğretmene rağmen şarkıcı Melike Şahin’in aşırı rüzgar olduğu gerekçesiyle sahneye çıkmaması, gecenin sonunda büyük bir tartışmanın çıkmasına neden oldu. Konser alanında bulunan birçok kişi söylendiği kadar rüzgar bulunmadığını ifade edip saatlerce beklediklerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

melikesahin-3.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kültür etkinliklerinin paylaşıldığı İBB Kültür Instagram hesabında konuyla ilgili bir açıklama yayınlandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Değerli öğretmenlerimiz,

Saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorunda kaldık.

Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız. Sizlerden çok özür diliyoruz.”

snapinsta-app-405554101-294643386277809-171278744686871628-n-1080.jpg

Konuyla ilgili Melike Şahin cephesinden de bir paylaşım geldi. Paylaşıma düştüğü not, konser alanında bekleyen öğretmenler tarafından samimi bulunmadı.

‘HAYAL KIRIKLIĞI İÇİN ÖZÜR DİLERİM’

İBB tarafından kamuoyuna yapılan açıklama sonrasında şarkıcının da bir paylaşım yaparak konuyla ilgili özür dilediği görüldü. Şarkıcı, “Çok üzgünüm bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış, hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Oysa çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam öğretmenlerimizle. Benimle hiç alakası yok bu aksaklığın, yine de özür dilerim bu hayal kırıklığı için” notunu düştü.

melike-sahin.jpg

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Şahin’in “benimle hiç alakası yoktu” ifadesine rağmen, alanda saatlerce şarkıcının çıkmasını bekleyen öğretmenlerin bu açıklamayı samimi bulmadıkları, sosyal medya paylaşımlarında görüldü. Birçok kişinin “en azından sahneye çıkıp kendisi söyleseydi” şeklinde yorumlar yapması dikkat çekti.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Melike Şahin’i samimi bulmadı. Sosyal medyada şarkıcının son dönemde popüler olan şarkısına atıfta bulunan öğretmenler “Pusulam Rüzgar diyordun Melike…”, “Hani pusulan rüzgardı?” diyerek tepki gösterdi.

Sosyal medya kullanıcıları ve konser alanında bekleyen öğretmenler tepkilerini şöyle dile getirdi:

melike-sahin-tepki2.jpeg

melike-sahin-tepki3.jpeg

melike-sahin-tepki4.jpeg

melimeli.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.