Mauro Icardi takıma veda ediyor! Yönetim harekete geçti

Mauro Icardi takıma veda ediyor! Yönetim harekete geçti
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Icardi takıma veda ediyor. İşte detaylar…

Galatasaray kadronun temel taşlarından biri olan yıldız oyuncu Mauro Icardi için flaş bir ayrılık iddiası ortaya atıldı.

Şampiyonluk yolunda hızla ilerleyen Galatasaray’ın can damarlarından biri olan Arjantinli yıldız oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Picture background

Galatasaray taraftarının kısa sürede gönlünde taht kuran Icardi'nin Türkiye'den ayrılacağı bilgisi gündeme bomba gibi düştü. Çıkan iddialara göre Mauro Icardi sezon sonunda Galatasaray'a veda edecek.

Galatasaray'a mesaj gönderdiği söylenen Icardi'nin 9 milyon Euro gibi bir bedelle transfer olmak istediği bilgisi ortalığı sarstı.

Picture background

Sarı-kırmızılılara bu teklifi getireceğinin sözünü veren Arjantinli yıldızın sezon sonunda takıma veda edeceği söyleniyor.

Galatasaray yönetimi, Icardi'nin bu talebinin üzerine hemen çalışmalara başladığı ve Arjantinli golcünün yerine 3 farklı alternatif hazırladığı bilgisi de elde edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.