Mauro Icardi Real Madrid'e! Memphis Depay Galatasaray'a

Mauro Icardi Real Madrid'e! Memphis Depay Galatasaray'a
Fichajes'te yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılılar, Barcelonalı Memphis Depay'ın menajeri ile temasa geçti. Cim-Bom'un kiralık Arjantinli golcüsü Icardi ise sezon sonunda Atletico Madrid'e imza atabilir.

Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk''un raporu doğrultusunda devre arası transfer dönemi için çalışmalara başladı. Bu konu ile ilgili İspanyol basınından ilginç bir iddia geldi. Fichajes''te yer alan habere göre; Galatasaray, Barcelona''nın devre arasında yolları ayırmayı planladığı Memphis Depay''ın menajeri ile temasa geçti. Sevilla, Hollandalı yıldızın yıllık 10 milyon euroluk yüksek maaşı nedeniyle bu transferden vazgeçti. Hollandalı oyuncu, yeni takımında daha fazla süre almak istiyor.

ZOR OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

Haberin detayında Galatasaray''ın Fransa ekibi PSG''den kiraladığı Mauro Icardi ile ilgili ise şu bilgiler verildi: Galatasaray forması altında iyi bir performans sergileyen Icardi, Atletico Madrid''in hedef noktasında. İspanyol ekibi forvetleri Joao Felix ve Cunha''nın performansından memnun değil. Atletico Madrid''in olası bir satış yapması lazım. Eğer bu satış yapılırsa Icardi transferi için Fransız ekibi PSG ile görüşmelere başlanacak. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Icardi''nin bonservisinin alınmasının zor olduğunu dile getirmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.