MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Ekim MasterChef 2021'de ilk eleme adayı kim oldu?

MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Ekim MasterChef 2021'de ilk eleme adayı kim oldu?
Tv8 ekranlarında izleyicisi ile buluşan MasterChef Türkiye 2021'in 19 Ekim Salı akşamı ekrana gelen son bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. İşte ayrıntılar...

MasterChef'te sular durulmuyor!

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliğini üstlendiği MasterChef Türkiye'de haftanın yeni takımları ilk dokunulmazlık oyununda mücadele etti.. 19 Ekim Salı akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye 2021 yeni bölümde dokunulmazlık oyunu için sütlü tatlılar yapıldı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfaktaydı. Ardından ise haftanın ilk eleme adayları bellirlendi.

MASTERCHEF’TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef’te haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokuzuncu haftanın takımları, ilk kez karşılaştığı dokunulmazlık oyununda sütlü tatlılar yapıldı. Kaptanlar düellosunu kazanan Hasan, oyun öncesinde kapakları tek tek açtı. Çıkan yemekleri önce kendi takımından yapacak yarışmacıyı, sonrasında karşı takımdan rakibi seçti.

 Menüde ise kadayıflı muhallebi, creme brulee, keşkül, supangle, creme caramel, sütlaç ve trileçeye yer verildi.

Kırmızı takım şeflerin tadımları sonundadokunulmazlık oyununu kazanan takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

MasterChef’te dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım oldu. Bundan dolayı mavi takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Oyunda istenilen yemek Mehmet Yalçınkaya'nın imza tabağı 'yıldız' oldu. Bireysel dokunulmazlık oyunu için verilen süre 45 dakika oldu. Tadım sonrasında şefler, başarılı dört ismi öne çağırdı. Tahsin, Araz, Hasan ve Sergen finale kalan isimler oldu. Şeflerin ortak kararıyla ise bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Araz oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Araz'ın eleme potasına gönderdiği Rabia, haftanın ilk eleme adayı oldu.

Sonrasında toplanan konseyde kalan beş isim için oylama yapıldı. Oylama sonucunda Safanur ve Dilara'nın isimleri altışar kez yazıldı. Böylecce potaya giden ikinci isim, takım kaptanı Hasan belirledi. Hasan,Dilarayı seçti. Böylece haftanın ikinci eleme adayı ise Dilara Başaran oldu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.