Maradona sahalara indi 'Görenler inanamadı'

Maradona sahalara indi 'Görenler inanamadı'
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yaşayan Menderes Akın, Arjantinli futbol efsanesi Diego Maradona'ya benzerliğini görenleri şaşkına çeviriyor.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yaşayan Menderes Akın, Arjantinli futbol efsanesi Diego Maradona'ya benzerliği ile görenler şaşkına çeviriyor. Saçı, siması ve hareketleri ile efsane futbolcuyu andırıyor. ‘Bu kadar da benzerlik olamaz’ söylemini söyleten Akın'a arkadaşlarının 'Maradona sahalara in' dediklerini belirterek "Şu an Maradona sahalara indi. Bundan sonra yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

2020 yılında hayatını kaybeden Arjantinli futbol efsanesi Diego Maradona'ya benzerliği ile adından söz ettiren Şanlıurfalı 49 yaşındaki Menderes Akın, gören kimse inanamıyor. Ceylanpınar ilçesinde yaşayan Akın, çocukluğundan itibaren arkadaşlarının kendisini Maradona'ya benzettiğini söylerken, bu durumu 48 yaşına kadar hiç umursamadığının altını çizdi. Akın, arkadaşlarının isteği üzerine sosyal medyada bir video paylaştığını, yoğun ilgi gördükten sonra paylaşımlarına sürdürdüğünü belirtti.

Arkadaşlarının ısrarı üzerine sahalara indiğinin aktaran Menderes Akın, “Arkadaşların yoğun isteği üzerine sahalardayız. ‘Maradona sahalara in’ dediler, şu an Maradona sahalara indi. Bundan sonra yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

aw125330-05.jpg

aw125330-04.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.