Mansur Yavaş’tan hakkındaki iddialara yanıt geldi

Mansur Yavaş’tan hakkındaki iddialara yanıt geldi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçimlerdeki rekabet ortamında “projesi yok” diyenlere yönelik açıklama yaptı.

Yerel seçimlerle ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürerken adaylar da vaatlerini halkla tek tek paylaşmaya başladı. Adayların yönetimden memnun olan vatandaşlar ile olmayan vatandaşlara yönelik projelerini sunmaları ve çalışmalarını yürütmeleri noktasında seçim öncesi mesaileri devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kendisiyle ilgili ortaya atılan “projesi yok” söylemlerine cevap vererek eleştiri oklarının yönünü çevirdi.

“BENİM UYGULADIĞIM PROJELERİ VAAT OLARAK VERİYOR”

Basın mensuplarıyla bir araya gelerek hakkındaki iddialara yönelik cevap veren Yavaş, yaptığı projeleri bir internet sitesi üzerinde paylaştıklarını da duyurmuş oldu.

Yavaş, “Rakibim 'Mansur Yavaş'ın projesi yok' deyip benim uyguladığım projeleri vaat olarak veriyor. mansuryavasneyapti.com'dan hem yaptığım tüm projeleri öğrenip onları vadedebilir, hem de nereye kaç para harcadığımızı görebilir” ifadelerini kullandı.

Hakkındaki yorumlara eleştirel bir cevap veren Yavaş, “Parayı sırf görünsün diye betona yatırmadığımız muhakkak. İnsan ihtiyaçları için harcıyoruz.” Sözleriyle projeleri hakkında bilgi verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.