Manken Özge Ulusoy bir markanın reklam yüzü oldu. Alacağı ücret dudak uçuklattı

Manken Özge Ulusoy bir markanın reklam yüzü oldu. Alacağı ücret dudak uçuklattı
Geçtiğimiz günlerde Bağcılar’da bir güzellik mağazasının açılışına katılan ünlü manken. markanın yeni reklam filminde oynayacağını açıklamıştı.

Özge Ulusoy'un alacağı fiyatı dudak uçuklattı

Özge Ulusoy’un reklam ve marka yüzü olduğu kozmetik markasından alacağı ücret belli oldu. Ünlü mankenin kazanacağı para akıllara durgunluk verdi.
ozge-ulusyun-alacagi-ucret-dudak-ucuklatti.jpeg

1 MİLYON TL!

Markanın yeni reklam filminde oynayacak olan Özge Ulusoy'un, mağaza açılışında yöneticilerle el sıkışarak, 1 milyon TL'lik anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde sunuculuğunu üstlendiği bir davette muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ulusoy, "Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan evlenme teklifi geldiğini söyleyip espri yapmıştım. Bunun ardından günlük evlilik tekliflerinin sayısı 100'e çıktı" demişti.
 

PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Bu sözleri günlerce konuşulan ünlü manken, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada adından söz ettirdi. Uzun zamandır iş insanı Faruk Çolakoğlu ile aşk yaşayan 38 yaşındaki Ulusoy, Fransa seyahatinden çektiği fotoğraf karelerini sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerinin beğenisine sundu.
 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.