Manisa'da kamyon traktöre çarptı: 1 ölü 1'i çocuk 4 yaralı

Manisa'da kamyon traktöre çarptı: 1 ölü 1'i çocuk 4 yaralı
Manisa'da, devrilen kamyonun, çarpıp önünde sürüklediği traktördeki Nahide Kahraman (44) hayatını kaybetti, 1'i çocuk, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, bu sabah saat 08.30 sıralarında Manisa’nın Sarıgöl ilçesi Selimiye Mahallesi'nde Alaşehir- Denizli kara yolunun Manisa Sarıgöl rampasında meydana geldi.

64 yaşındaki Uğur K.’nin direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, devrilip aynı yönde seyreden traktöre arkadan çarptı.

devrilen-kamyon-traktore-carpti-1-olu-4-yarali-2858-dhaphoto7.jpgKamyon, 300 metre kadar traktörü önünde sürükledi. Kazada, traktördeki yolculardan Nahide Kahraman hayatını kaybederken, 45 yaşındaki sürücü Ragıp Kahraman ve çocukları 7 yaşındaki Doğukan Kahraman, 20 yaşındaki Gülcan Kahraman ile kamyon şoförü 64 yaşındaki Uğur K. yaralandı.

devrilen-kamyon-traktore-carpti-1-olu-4-yarali-2858-dhaphoto2.jpgİhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Sarıgöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.