Maltepe'de kaçak sigara operasyonu düzenlendi

Maltepe'de kaçak sigara operasyonu düzenlendi
Maltepe'de, ülkeye yasa dışı yollarla elektronik sigara ve tütün mamulleri sokarak piyasaya sürmeye çalışan şüphelilere yönelik bir operasyon düzenlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Maltepe'deki çeşitli adreslerde kaçak elektronik sigara ve tütün mamullerinin bulunduğu, bu ürünlerin el altından satıldığına dair aldıkları ihbarı değerlendirdi.

Ekipler, adresleri bir süre izledikten sonra Fındıklı Mahallesi'nde 3, İçerenköy Mahallesi'nde 1 olmak üzere toplam 4 adrese eş zamanlı bir operasyon gerçekleştirdi.

Operasyon sonucunda, F.Y., H.Y. ve M.Y. isimli 3 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 118 adet elektronik sigara, 95 paket (bin 900 adet) bandrolsüz sarma sigara, 59 kutu (11 bin 800 adet) dolu makaron, 29 adet şişe içerisinde elektronik sigara likidi, 19 paket farklı marka kaçak sigara, 6 adet seyyar elektronik sigara, 3,5 kilogram kapalı bandrolsüz ve kıyılmış tütün, kovalar içerisinde elektronik sigara likitleri, kaçak elektronik sigara likiti üretiminde kullanılan şırıngalar, 2 ruhsatsız tabanca, 1 pompalı tüfek ve 24 fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.