Maltepe'de hafriyat kamyonu devrildi: 2 yaralı

Maltepe'de hafriyat kamyonu devrildi: 2 yaralı
Maltepe'de mesire alanında çalışma yapan hafriyat kamyonu devrildi. Olayda 2 kişi yaralandı.

Kaza, bu sabah saat 09.30 sıralarında Maltepe’nin Fındıklı Mahallesi'nde bulunan mesire alanında meydana geldi. İddiaya göre, Yaşar Demir, idaresindeki hafriyat kamyonuyla mesire alanındaki çalışma için kum getirdi.

maltepede-hafriyat-kamyonu-devrildi-2-isci-yaralandi-3244-dhaphoto7.jpgDemir, kamyonun damperini kaldırarak kumu boşalttığı sırada hafriyat kamyonu devrildi. Kazada kamyonda bulunan 2 işçi yaralandı. Sürücü Yaşar Demir ise kazayı yara almadan atlattı. Yaralılar arkadaşları tarafından kamyondan çıkartıldı.

maltepede-hafriyat-kamyonu-devrildi-2-isci-yaralandi-3244-dhaphoto1.jpgİhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan iki yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

maltepede-hafriyat-kamyonu-devrildi-2-isci-yaralandi-3244-dhaphoto9.jpgGörgü tanığı Mehmet Yıldırım, "Kaldırım çalışması yapılıyordu. Taş tozu dökmek için damperi kaldırdığı sırada burası biraz yamukmuş, devrildi. Araçta olan 2 arkadaş yaralandı ama durumları iyi" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.