Malatya'daki kazada ölen aile toprağa verildi

Malatya'daki kazada ölen aile toprağa verildi
Malatya'nın Darende ilçesinde, 2 otomobilin karıştığı kazada hayatını kaybeden 42 yaşındaki Hacer Bozkurt, kızı 20 yaşındaki Meryem Tuana Bozkurt ve 25 yaşındaki yeğeni Batuhan Yılkınç'ın cenazeleri defnedildi.

Kaza, dün öğle saatlerinde, ilçeye bağlı Nadir Mahallesi’nde yaşandı. öne sürülen bilgilere göre, C.Y. yönetiminde bulunan 06 DTB 449 plakalı otomobil ile Batuhan Yılkınç'ın kullandığı 44 DZ 542 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Kaza nedeniyle olay yerine intikal eden sağlık çalışanların tespitiyle Meryem Tuna Bozkurt ve sürücü Batuhan Yılkınç'ın olay yerinde yaşamlarını yitirdiği öğrenildi. Helikopter ambulans ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan Hacer Bozkurt ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazadaki diğer 5 yaralının hastanedeki tedavisi devam ederken, kazada ölen Hacer Bozkurt ile Meryem Tuana'nın anne kız olduğu, otomobil sürücüsü Batuhan Yılkınç'ın ise Hacer Bozkurt'un yeğeni olduğu bilgisi edinildi.

Hayatını kaybeden anne, kız ve yeğen bugün ilçedeki Zaimoğlu Merkez Çarşı Camisi'nde kılınan cenaze namazlarının ardından defnedildi. Kazada hayatını kaybeden ailenin bayram tatili için İstanbul'a gittikleri öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.