MAHZEN-30 operasyonu ile bir suç örgütü daha çökertildi

MAHZEN-30 operasyonu ile bir suç örgütü daha çökertildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada, organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen MAHZEN-30 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabından yaptığı bir açıklamada, organize suç örgütlerine yönelik, Batman merkezli 8 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen MAHZEN-30 operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu.

Bakan Yerlikaya açıklamasında, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen MAHZEN-30 operasyonunda, elebaşılığını Doğan Güney’in yaptığı ‘Odacılar’ olarak bilenen organize suç organize suç örgütünün 34 üyesinin yakalanarak çökertildiğini bildirdi.

Bakan Yerlikaya açıklamasında ayrıca, toplamda 18 bin 635 vatandaşı mağdur eden ‘Odacılar’ örgütünün çökertildiği operasyonlarda çok sayıda ruhsatsız tabanca, cep telefonu, sim kartı, banka ve kredi kartı ile dijital materyalin de ele geçirildiğini sözlerine ekledi.

Bakan Yerlikaya, daha önceden de kamuoyunda oldukça olumlu karşılanan bu ve benzeri suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonların, son suç örgütü çökertilene kadar devam edeceğini her fırsatta dile getirmeye devam ediyor.

ekran-alintisi-jpg3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.