Lüks otomobille uyuşturu satışı

Lüks otomobille uyuşturu satışı
Polisin takibi sonucu yakalanan uyuşturucu satıcısının kullandığı iki evde 3 kurusıkı tabanca, bir ruhsatsız tüfek ve bir kilo 30 gram uyuşturucu madde ele geçirildi- Şüphelinin dikkat çekmemek için uyuşturucu satışını lüks bir araçla yaptığı belirlendi

Uyuşturucu madde satışı yapan bir kişi, polisin takibi sonucu yakalandı. Kullandığı iki evden 3 kurusıkı tabanca, bir ruhsatsız tüfek, bir kilo 30 gram uyuşturucu madde çıkan zanlının, dikkat çekmemek için uyuşturucu satışında lüks otomobil kullandığı belirlendi.

Alınan bilgiye göre, Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığına ilişkin bilgiler üzerine şüpheli C.N'yi takibe aldı.

Uyuşturucu madde sattığı tespit edilen C.N. gözaltına alındı.

Şüphelinin Mamak'ta kullandığı iki evde yapılan aramada, 3 kurusıkı tabanca, bir ruhsatsız tüfek, tüfeğe ait 7 fişek, bir kilo 30 gram uyuşturucu madde ve uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen 4 bin 845 lira ele geçirildi. Zanlının dikkat çekmemek için uyuşturucu satışını lüks bir araçla yaptığı belirlendi.

Emniyete götürülen zanlı C.N'nin, kasten yaralama, kötü muamele, genel güvenliği kasten tehlikeye düşürme ve Karayolları Trafik Kanunu'na muhalefet suçlarından kaydı olduğu öğrenildi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.