Kütahya'da trafik kazası 'Ölü ve yaralılar var'

Kütahya'da trafik kazası 'Ölü ve yaralılar var'
Kütahya'nın Gediz ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen korkunç bir trafik kazası, üzücü bir sonuçla sonuçlandı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Olay, Gediz-Uşak kara yolu üzerinde bulunan Jandarma kavşağında gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, S.Ö. (44) isimli sürücü, 64 SB 010 plakalı aracıyla Uşak istikametinden Kütahya istikametine seyir halindeydi. Bu sırada, Gediz istikametinden Murat Dağı Yolu istikametine gitmekte olan M.K. (75) yönetimindeki 43 FA 911 plakalı araçla kavşakta yan yana geldiler. Ne yazık ki, S.Ö.'nün aracı, Jandarma kavşağı yakınlarında M.K.'nın aracına yan tarafından çarptı. Bu şiddetli çarpışmanın etkisiyle 43 FA 911 plakalı araç savruldu ve kontrolden çıktı.

Olayın bildirilmesi üzerine, kaza mahalline çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonucunda, araçta bulunan H.K. (72) isimli yolcu, araçtan fırlayarak kaldırıma çarptı ve maalesef olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralılar ise hemen Gediz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen, M.C. (74) ve İ.C. (63) isimli yaralılar kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı şahısların ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

aw154156-03.jpg

aw154156-05.jpg

aw154156-04.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.