Kütahya'da sahte alkol operasyonu

Kütahya'da sahte alkol operasyonu
Kütahya’da jandarma ekipleri, bir adreste sahte içki ürettiği bilgisi üzerine baskın düzenledi. Baskında çok miktarda sahte alkole el konuldu, ayrıca 2 kişi de gözaltına alındı.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, A.Y. isimli şahsın H.K. isimli şahıs ile birlikte sahte içki üretip 2 farklı kişiye satış yaptığını belirledi.

Konuyla ilgili olarak adli mercilerden alınan kararla, şüphelilere ait 2 ev 1 işyerinde yapılan aramalarda toplamda,136 adet cinsel gücü arttırıcı hap, 6 adet cezerye olarak tabir edilen cinsel içerikli ürün, 0,5 litrelik pet şişe içerisinde el yapımı alkol olabileceği değerlendirilen 35 adet pet şişe, 1 adet kurusıkıdan bozma olarak tabir edilen tabanca, 5 litrelik şişeler de alkol yapımında kullanılan 11 adet dezenfektan ürünü, 1 adet 5 litrelik şişede alkol olabileceği değerlendirilen sıvı, 3 adet 250 cc alkol aroması, 1 adet plastik huni ve viski, votka tarifi olduğu değerlendirilen yazılar bulunan kağıt ele geçirildi.

aw036967-02.jpg

Gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan A.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer zanlı H.K. serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.