Kurukahveci Mehmet Efendi’den ‘İsrail'e destek’ iddialarına flaş yanıt

Kurukahveci Mehmet Efendi’den ‘İsrail'e destek’ iddialarına flaş yanıt
Kurukahveci Mehmet Efendi, sosyal medya hesapları üzerinden yapılan saldırılara ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

'Kurukahveci Mehmet Efendi İsrail'e destek oluyor' iddiası sosyal medyada gündem olmuştu. Hatta Twitter üzerinden 'Kurukahveci Mehmet Efendi boykot’ başlıklı tweetler atılmaya başlamıştı.

kuru-kahveci-2222.jpg

Yapılan linç girişimine ise Kurukahveci Mehmet Efendi’den cevap geldi. İddiaları yalanlayan Kurukahveci Mehmet Efendi, saldırıyı İsrail merkezli bir grup tarafından yapıldığını belirtti.

'Kurukahveci Mehmet Efendi’nin X hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Firmamız ve ailemiz hakkında bir süre önce başlatılan organize saldırılar bugün de X platformunda devam etmektedir. İsrail merkezli bir grup tarafından yapıldığını tespit ettiğimiz operasyonun maksadının ne olduğunu çok iyi biliyor ve görüyoruz. Kurukahveci Mehmet Efendi şirketi hiçbir koşulda Gazzeli binlerce masum çocuk ve kadını katleden İsrail hükümetine, İsrail ordusuna ve katliama ortak olan gruplara destek vermemiştir, vermeyecektir. Masum insanları terörist göstermeye çalıştıkları gibi Türk milletine mal olmuş markamızı karalama çabası gösterenleri de lanetliyoruz.”

mehmet-efendi-222.jpeg

KURUKAHVECİ MEHMET EFENDİ KİMDİR?

Kurukahveci Mehmet Efendi, 1871 yılında kurulan Kurukahveci Mehmet Efendi Mahdumları Ahmet Rıza Kurukahveci ve Ortakları Adi Komandit Şti. bünyesinde üretilen Türk kahvesi, filtre kahve, espresso kahve ve kakao markası olarak bilinmekte.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.