Kürşad Zorlu: Üniversiteler teröristlerden arındırılmalıdır

Kürşad Zorlu: Üniversiteler teröristlerden arındırılmalıdır
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde (ODTÜ) öğrenim gören bir gencin terör örgütü sempatizanı bir grubun tehdit ve saldırısına maruz kaldığını belirterek, "Üniversiteler teröristlerden arındırılmalıdır" dedi.

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "ODTÜ'de öğrenim gören Türkoloji Topluluğu üyesi bir gencimiz terör örgütü sempatizanı bir grubun tehdit ve saldırısına maruz kalmıştır. Daha önce de benzer suçlar işlemiş bu şahısların, eğitim için değil örgüt propagandası adına üniversitede yer aldıkları ve gelinen noktada öğrencilikle ilgilerinin kalmadığı açıktır. Üniversiteler teröristlerden arındırılmalıdır" dedi.

kursaduniversiteler.jpg

Ayrıca konuyla ilgili Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök ile görüştüğünü kaydeden Zorlu, "Bu şahıslara karşı gereken adımların derhal atılması yönündeki talebimizi ilettim. Bu kapsamda yarın gerekli soruşturmanın başlatılacağı bilgisi Sayın Kök tarafından bize iletilmiştir. Ayrıca milli birliğimize kast eden, eğitim-öğretimi aksatan bu grupların Türk yargısı nezdinde de hak ettikleri cezayı almaları için sürecin takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.