Kupası kopan tırın dorsesi bariyerlerde asılı kaldı

Kupası kopan tırın dorsesi bariyerlerde asılı kaldı
Sakarya'nın Geyve ilçesinde, D-650 karayolunda meydana gelen bir kaza, yolcularda endişe ve uzun araç kuyruklarıyla sonuçlandı.

Hafriyat tırı, kontrolünü kaybederek karşı şeride geçti ve bariyerlere çarptı, ardından kupa koptu ve dorsesi bariyerlere asılı kaldı. Kazada yaralanan tır sürücüsü, acil müdahale gerektiren bir durumla karşı karşıya kaldı.

Olay, Doğançay Mahallesi mevkii Adapazarı istikametinde gerçekleşti. Geyve istikametine seyir halinde olan Y.K. yönetimindeki 54 BM 670 plakalı hafriyat tırı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçti ve bariyerlere çarptı. Tırın kupası, şiddetli kazada gövdeden ayrılarak yol kenarındaki bir fabrikanın bahçesine devrildi; dorsesi ise bariyerlerde asılı kaldı.

Kazada yaralanan sürücü, acilen sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Bu trajik olayın ardından D-650 karayolunda Adapazarı istikametine doğru kilometrelerce uzanan araç kuyrukları oluştu.

Yetkililer, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatırken, olay yerindeki trafiği etkileyen durumu havadan da görüntüledi. Bu görüntüler, kaza sonrası bölgede oluşan yoğunluğu ve etkilenen araçları net bir şekilde ortaya koydu.

aw167457-07.jpg

aw167457-05.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.