KPSS'ye gireceklere ücretsiz kurs

KPSS'ye gireceklere ücretsiz kurs
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Benim Hocam Yayıncılık ortaklığında KPSS’ye girecek adaylar için ücretsiz ‘KPSS Genel Tekrar Kampı’ düzenleyecek.

Çetin UZKAL/ KAMU SON HABER

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, şimdi de Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) girecek adaylar için harekete geçti. Benim Hocam Yayıncılık iş birliğiyle KPSS’ye girecek adaylar için ücretsiz ‘KPSS Genel Tekrar Kampı’ düzenlenecek. 10-15 ve 16-21 Haziran 2023 tarihlerinde düzenlenecek kampa katılmak isteyen adaylar, https://formsankara.bel.tr/kpsskampi linki üzerinden başvuru yapabilecek.

AFET BÖLGESİNDEKİ ADAYLARA ÖNCELİK

Atatürk Kapalı Spor Salonu ve Sergi Sarayı'nda yapılacak olan ‘KPSS Genel Tekrar Kampı 10-15 Haziran 2023 tarihlerinde Genel Kültür-Genel Yetenek, 16-21 Haziran 2023 tarihlerinde ise Eğitim Bilimleri sınavlarına yönelik olacak.

Afet bölgesinden gelen adaylara öncelik verilecek olan kampa, şehir dışından gelecek olan 500 depremzede öğrenci için de konaklama imkânı sunulacak. Kampa katılmak isteyenler https://formsankara.bel.tr/kpsskampi linki üzerinden başvurularını yapabilecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.