KPSS şartı aranmıyor Türk Telekom'da istihdam kapıları açıldı

KPSS şartı aranmıyor Türk Telekom'da istihdam kapıları açıldı
Türk Telekom, iş arayanlar için istihdam kapılarını açıyor. KPSS şartı olmadan büro memuru, tekniker gibi çeşitli pozisyonlarda iş alımı yapacak.

Türk Telekom, iş arayanlara müjdeyi verdi. KPSS şartı olmadan büro memuru, işçi, mühendis, tekniker, uzman, analist ve pazarlamacı gibi çeşitli pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurdu.

turk-telekom.jpg

Türk Telekom, bu sayede sektördeki yetenekli ve nitelikli adaylara ulaşmayı ve iş gücünü zenginleştirmeyi amaçlıyor. Adaylar, Türk Telekom'un kariyer sayfası veya İŞKUR üzerinden başvurularını yaparak, telekomünikasyon alanında öncü bir şirkette çalışma veya kariyerlerini geliştirme imkanı elde edebilirler. Başvuru süreci ve gereksinimler hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, Türk Telekom'un resmi internet sitesini veya sosyal medya hesaplarını takip edebilirler.

Türk Telekom'un personel alımı duyurusu, işsizlik sorunu yaşayan bireyler için istihdam kapısı oldu. Türk Telekom'un personel alımına başvuracak adaylarda aradığı genel şartlar ise şöyle: Telekomünikasyon alanına ilgi duyan, iş birimlerinin ihtiyaçlarını kavrayabilen, analitik düşünebilen, iletişimi güçlü ve takım çalışmasına yatkın adaylar. Ayrıca çözüm odaklı, müşteri memnuniyetine önem veren, değişime hızlı adapte olabilen ve iç/dış paydaşlarla etkin iletişim kurabilen adaylar da tercih sebebi.

İŞKUR üzerinde yayınlanan 68 personel alımı ilanında pazarlamacı, diğer teknisyenler ve teknikerler, elektrik-elektronik mühendisi, büro memurları gibi pozisyonlar bulunuyor. Başvurular esube.iskur.gov.tr adresinden yapılıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.