Koruma polislerini taşıyan araç TIR'a çarptı 1 şehit, 2 yaralı

Koruma polislerini taşıyan araç TIR'a çarptı 1 şehit, 2 yaralı
Sakarya'nın Hendek ilçesinde, TEM Otoyolu'nda koruma görevlisi 3 polis memurunu taşıyan otomobil, TIR'a arkadan çarptı. Kazada polis memuru Cengiz Parlak şehit olurken, 2 polis yaralandı.

Kaza, saat 20.30 civarı TEM Otoyolu'nun Hendek ilçesi mevkiinde gerçekleşti. Ankara Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli 3 polis memurunun içinde bulunduğu Hasan Bozdoğan'ın kullandığı otomobil, önlerinde ilerleyen yabancı plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kaza sırasında sürücü ile araçta bulunan Cengiz Parlak ve Faruk Demirel isimli polis memurları yaralandı.

sehitpolisler2.jpg


Yapılan ihbar üzerin kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri gönderildi. Yaralı 3 polis, ambulanslarla Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aracın sağ koltuğunda oturduğu belirtilen ağır yaralı olan polis memuru Cengiz Parlak tüm çabalara rağmen şehit oldu. Otomobil sürücüsü Hasan Bozdoğan ise tedavisi sonrası taburcu edildi. Faruk Demirel ise tedavisinin devamı için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Polislerin kaza sırasında görevli oldukları belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.