Koltuktan mürekkep lekesini silgi gibi siliyor! Meğer çok kolaymış

Koltuktan mürekkep lekesini silgi gibi siliyor! Meğer çok kolaymış
Koltuğa mürekkep döküldü, koltukta tükenmez kalem lekesi oluştu diyenlere mucize temizlik yöntemi açıklandı. Koltuktan mürekkep lekesini silgi gibi siliyor! Tükenmez kalem izi olan hemen denesin meğer çok kolaymış.

Bulaşık makinesi olan tüm evlerde kullanılan bulaşık makinesi parlatıcısının tükenmez kalem izini adeta silgi gibi temizlediği ortaya çıktı. Özellikle de kolay temizlenen koltuklarda hiç leke kalmazken daha iyi çözüm sağlaması ve daha temiz bir görüntü kavuşması için lekenin oluştuğu 3 gün içerisinde bu yöntemle temizlenmesi öneriliyor.

KOLTUKTAN TÜKENMEZ KALEM LEKESİ NASIL TEMİZLENİR?

Öncelikle oluşan lekeyi temizlemek için mutlaka leke oluştuğu anda temizlemeye özen gösterin. En fazla 3 gün içerisinde lekeye mutlaka müdahale edin. Lekenin oluştuğu alana herhangi bir markaya ait bulaşık parlatıcısını bol miktarda dökün ve tırnaklarınız yardımı ile tükenmez kalem izinin olduğu alanı güzellikle yedirin.

LEKE TAMAMEN ÇIKACAK

Sonrasında temiz bir bezle alanı iyice durulayın. Tükenmez kalem izinin tamamen çıktığını göreceksiniz. İnstagramda paylaşılan bu yöntem ile pek çok anne bu sayede koltuklarını temizlediklerini ifade ederken temizlemeden önce koltuğun kumaşına göre küçük bir alanda deneyebilirsiniz.

İyi bir şekilde tırnağınızla tükenmez kalem izlerinin üzerinden geçmek sonrasında ise iyi bir şekilde durulayarak kurumaya bıraktığınız takdirde lekelerin tamamen çıktığını görebilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.