Kocaeli'de otomobil ve tır çarpıştı 'Ölü ve yaralılar var'

Kocaeli'de otomobil ve tır çarpıştı 'Ölü ve yaralılar var'
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, D-100 kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, TIR'a arkadan çarpan bir otomobilde bulunan Cengiz Baran (22) yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı.

Olay, Tavşanlı mevkisinde saat 01.00 sıralarında gerçekleşti. İstanbul istikametine seyir halinde olan Ömer Taha Yıldırım'ın kullandığı 41 APS 486 plakalı otomobil, aynı yönde seyreden ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir TIR'a arkadan çarptı.

Kaza sonucunda otomobil, hurda yığınına dönerken, aracın arka koltuğunda bulunan Cengiz Baran olay yerinde yaşamını yitirdi. Sürücü Ömer Taha Yıldırım ile yanındaki Filiz Dursun ve arka koltuktaki Emre Aydın ise araç içinde sıkıştı. TIR sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

Kaza ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sıkışan yaralıları araçtan çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Cengiz Baran'ın cenazesi ise incelemenin ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, kaçan TIR sürücüsünün yakalanması için polis ekipleri çalışmalarına başladı.

otomobil-tira-carpti-1-olu-3-yarali-8726-dhaphoto1.jpg

otomobil-tira-carpti-1-olu-3-yarali-8726-dhaphoto2.jpg

otomobil-tira-carpti-1-olu-3-yarali-8726-dhaphoto3.jpg

otomobil-tira-carpti-1-olu-3-yarali-8726-dhaphoto5.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.