Kocaeli Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor

Kocaeli Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor
Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü, bünyesinde istihdam edilmek üzere çeşitli pozisyonlardan sözleşmeli personel alacağını duyurdu.

Hulusi Yılmaz / KAMU SON HABER 

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü, Resmi Gazete''de yayımlanan ilanda personel alımını, ''''Üniversitemiz birimlerinin personel ihtiyacının karşılanması amacıyla görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel istihdamı yapılacaktır. Psikolog, Diğer Sağlık Personeli (Perfüzyonist) ve Spor Uzmanı unvanlı pozisyonlar için KPSS (B) gurubu puan sırasına konulmak kaydıyla alım yapılacak olup spor uzmanı pozisyonu için ayrıca sözlü sınav yapılacaktır.'''' diye duyurdu.

BAŞVURU YERİ VE ZAMANI

Adayların, ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde https://basvuru4b.kocaeli.edu.tr internet adresinden online olarak başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Şahsen ve posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru süresinin son günü resmi tatil gününe rastlaması halinde takip eden iş günü saat 17:00’ye kadar müracaat kabul edilecektir.

Süresinde yapılamayan veya sistemde meydana gelen gecikmeler sebebiyle geç yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Üniversitemize bu ilanın yayımından önce yapılmış bulunan müracaatlar geçersiz olup, söz konusu iş talepleri hakkında her hangi bir işlem yapılmayacaktır. Başvuru yaparken tereddüde düşülmesi halinde basvuru@kocaeli.edu.tr adresine mail gönderilebilir. Adaylar sadece tek bir unvan için kadro no belirterek başvuru yapacaklardır.

Birden fazla kadro nolu unvana başvuru yapılması halinde her iki başvuru da geçersiz sayılacaktır. Adaylar Personel Başvuru Sisteminden Başvuru numaraları ile tamamladıkları başvurularının durumunu takip edebilirler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.