KJ'yi gördü canlı yayını apar topar terk etti 'Sinirler iyice gerildi'

KJ'yi gördü canlı yayını apar topar terk etti 'Sinirler iyice gerildi'
Habertürk ekranlarında yayınlanan Nedir Ne Değildir programında tansiyon yükseldi.

CHP Parti Meclisi üyesi Ali Haydar Fırat İstanbul’da CHP den parti iş birliği konusu üzerinden yürütülen tartışmada bir anda sinirlendi. CHP’nin yıllardır itham karşılaştığını belirten Fırat iktidarı ise tek bir kelime edilmediğini ileri sürdü. konuya ilişkin canlı yayında tartışma devam ederken KJ gelen yazı stüdyonun tansiyonunu bir anda yükseltti. Fırat, ''KJ belirlemek ne demek'' ifadelerinin ardından yayını terk etti.

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul özelinde CHP ve den parça arasında iş birliği ittifak olduğu konularının tartışıldığı programda Fırat, ''3 ilçe için böyle bir tartışma yapılıyor. Dem Parti ile bir işbirliği yok. CHP olarak bunu söylüyoruz hala işbirliği yakıştırması yapıyorsunuz.'' diyerek tepki gösterdi

O KJ KALDIRILMAZSA YAYINI TERK EDERİM

KJ ekibine eleştirilerde bulunan Fırat ekranda bulunan CHP-DEM Parti iş birliği yazısı kaldırılmazsa yayını terk edeceğini ifade etti. Ardından Habertürk yazarı Nasuhi Güngör’ün ''KJ belirlemek ne demek sen bir gazetecisin bir tarafında akademisyen'' eleştirisi sonrası sinirlenerek yayını terk etti.

TANSİYONU DÜŞÜRMEDİ

Mehmet Akif Ersoy’un konuklarını; ''Bu iş kırıcı olmaya başladı'' diyerek uyarması da tansiyonu düşürmeye yetmedi. Sunucu Mehmet Akif Ersoy yaşananlar için izleyicilerden de özür diledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.