Kızılay'ın vekaletle kurban kesim bedeli belli oldu

Kızılay'ın vekaletle kurban kesim bedeli belli oldu
Kızılay, 2021 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelini yurt içi ve yurt dışı için bin 50 lira olarak belirledi. Yurtiçi kurban bedeline zam yapılmazken, yurtdışı bedeli 200 lira zamlandı.

Kızılay'ın kurban kesim bedeli belli oldu

TÜRK Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, 2021 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içi ve yurt dışı için bin 50 lira olarak belirlendiğini açıkladı.

Kızılay'ın Sütlüce yerleşkesinde düzenlenen toplantıda konuşan Kınık,  2021 yılında yurtiçinde 52 bin 500 hisse, yurtdışında da yüz bin hisse kurban olmak üzere toplam 152 bin 500 hisse kurbanı ihtiyaç sahipleriyle buluşturmak istediklerini söyledi.

Kınık, "Türkiye dahil 21 ülkede 4 milyon 700 bin insana kurban paylarını ulaştırmayı hedefliyoruz. Yurtiçi kurban bedelimize zam yapmadık, yurtdışı kurban bedelimizi yurtiçi kurban bedelimize yükselttik. Yurtdışı bedeli 850 liradan bin 50 liraya yükseldi" dedi.

Talep çok olursa sadece yüzde 10'luk bir esneme şanslarının olduğunu belirten Kınık, "Dolayısıyla bağışçılarımızın elini biraz çabuk tutması gerekiyor" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.