Kıyamet alameti mi? Görmek için birbiriyle yarıştılar

Kıyamet alameti mi? Görmek için birbiriyle yarıştılar
Kıyametin habercisi olarak isimlendirilen kürek balığını görenler şoke oldu. Uzunluğu 4 metre olan balığı, kıyıya vurduktan sonra denize döndürmek için yoğun çaba sarf ettiler.

Peru’daki Punta Sal bölgesinde sahile gidenler devasa bir kürek balığının kıyıya vurmasıyla paniğe kapıldı. Uzunluğu 4 metreye ulaşan kürek balığının felaketlerle olan bağlantıları nedeniyle yerel halk tarafından “kıyamet habercisi” olarak yorumlandığı ifade edildi. Balık kıyıyda nefes almaya çalışırken yerel halkın tüm çabalarına rağmen Punta Sal'daki Cancas Plajı'nda kıyıda öldü.

DEPREM KORKUSU SARDI

liulhuliul.png

Kürek balığını görmek için toplanan halk daha sonrasında depremden korktuğu için güvenli bölgelere gitmeye karar verdi. Çünkü daha önceki yıllarda kürek balığının görülmesiyle birlikte depremlerin olduğu fark edilmişti.

Görüntülerde, aralarında düzinelerce çocuğun da bulunduğu büyük bir izleyici grubunun önünde uzun balığı suya geri sürükleyen iki adam görülüyor. Video, 129.100 izlenme ve onlarca yorumla viral oldu. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, “Depremler ve tsunamilerle eş anlamlıdır. Salvador sahilindeki o son sarsıntıdan sonra düşünmelisiniz.” yorumunu yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, “Yine bir deprem kürek balığı mı?" yorumunu yaptı.

jytgjfyjyftj.png

kuykgyukugykuyk.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.