Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit'in ateşli sahneleri sosyal medyaya damga vurdu. 'Boğa Boğa' filminin fragmanı yayınlandı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit'in ateşli sahneleri sosyal medyaya damga vurdu. 'Boğa Boğa' filminin fragmanı yayınlandı
Kıvanç Tatlıtuğ ile Funda Eryiğit'in başrol aldığı Boğa Boğa filminin fragmanı sosyal medyaya damgasını vurdu. Tatlıtuğ ile Eryiğit'in ateşli sahnelerinin yayınlandığı fragman, kısa sürede dikkatleri üzerine topladı.

Netflix''te yayınlanacak olan Boğa Boğa filmi 21 Nisan''da izleyici ile buluşacak. Hakan Günday ve Onur Saylak’ın yönettiği gerilim filminin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ile Funda Eryiğit yer alacak..

Tatlıtuğ diğer rollerinin aksine bambaşka bir rolde olacak. Filmdeki ateşli sahneler ise şimdiden YouTube''da konuşulmaya başlandı. 

BOĞA BOĞA FİLMİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Boğa Boğa filminde aradıkları huzuru bulmak için Ege''de bir köye yerleşen İstanbullu bir çiftin hikayesi konu ediliyor. İstanbul''dan ayrılarak Ege''ye yerleşen çift, burada aradıkları huzuru bulacaklarına inanır. Ancak onlar çok geçmeden yerleştikleri kasabada pek çok düşmana sahip olduklarını anlarlar. Film 21 Nisan''da izleyici ile buluşacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.