Kırmızı Halı: 2021 Emmy Ödülleri'nin en şıkları

Kırmızı Halı: 2021 Emmy Ödülleri'nin en şıkları
İşte 2021 Emmy Ödülleri kırmızı halısının en dikkat çekici görünümleri...

İşte Emmy Ödülleri'nin en şıkları

73. Emmy Ödülleri'nin sahipleri dün gece Los Angeles'ta gerçekleşen törenle belli oldu. The Crown ve Ted Lasso dizilerinin ödülleri silip süpürdüğü 2021 Emmy Ödülleri'nde kırmızı halı da şıklık yarışına sahne oldu.

anya-taylor-joy---dior-haute-couture.jpg

Anya Taylor-Joy - Dior Haute Couture 

Geçen yılın ödül sezonuna stiliyle damga vuran Anya Taylor-Joy, yeni sezona özel dikim Dior elbisesi ve kollarına düşen kaftanıyla oldukça dramatik bir giriş yaptı. Kırmızı rujuyla bu klasik görünümü tamamlayan The Queen Gambit'in yıldızı, topuzunda da klasik bir görünüm tercih etti.

cynthia-erivo---louis-vuitton.jpg

Cynthia Erivo - Louis Vuitton 

Cynthia Erivo, geçtiğimiz aylarda birbirinden ilginç kırmızı halı görünümleriyle festivallerde ve galalarda fırtına gibi esti. Emmy Ödülleri'nde de etek kısmı renkli tüylerden oluşan beyaz Louis Vuitton elbisesiyle esmeye devam ediyor. Erivo, bu görünümü choker kolyesi, imza burun halkası ve elbisesiyle uyumlu takma tırnaklarla özgün hale getirdi.

yara-shahidi---dior-haute-couture.jpg

Yara Shahidi - Dior Haute Couture 

Oyuncu Yara Shahidi, özel dikim Dior elbisesiyle kırmızı halıdan bir Disney prensesi gibi geçti. Shahidi, bir Dior klasiği olan kabarık etekli bu görünümü, boynunu ortaya çıkaran gösterişli bir kolyeyle taçlandırdı.

emma-corrin---miu-miu.jpg

Emma Corrin - Miu Miu 

The Crown dizisinde Prenses Diana rolüyle şöhret kazanan Emma Corrin, dikkat çekici kostümleriyle de kırmızı halıya damgasını vuruyor. Corrin, straplez görünümlü krem rengi elbisesi, uyumlu eldivenlerini pençeyi andıran siyah takma tırnaklar ve kostümüyle uyumlu bir başlıkla tamamladı.

hannah-waddingham---christian-siriano.jpg

Hannah Waddingham - Christian Siriano 

Ted Lasso dizisindeki rolüyle komedi kategorisinde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kucaklayan Hannah Waddingham'ın pembe, kuyruklu elbisesi Christian Siriano imzalı.

gillian-anderson---chloé.jpg

Gillian Anderson - Chloé 

The Crown'daki Margaret Thatcher performansıyla övgüleri toplayan Gillian Anderson, bu övgüleri 73. Emmy Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüyle taçlandırdığı gibi bohem Chloé görünümüyle de göz kamaştırdı.

sarah-paulson---carolina-herrera.jpg

Sarah Paulson - Carolina Herrera 

Gecenin bir diğer dramatik görünümü, Sarah Paulson'un derin göğüs dekolteli, kolları kabarık kırmızı elbiseli görünümü oldu. Baştan ayağa kırmızı görünümü kırmızı bir rujla tamamlayan Paulson, düzleştirilmiş bob kesim saçlarıyla sahneyi elbisesine bıraktı.

kate-winslet---armani-privé.jpg

Kate Winslet - Armani Privé 

Mare of Easttown dizisindeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülen Kate Winslet, kırmızı halıda göğüs dekolteli, üst kısmı şifon detaylı minimalist bir siyah elbise tercih etti.

kathryn-hahn---lanvin.jpg

Kathryn Hahn - Lanvin 

Siyah görünümlerin zarafetine güvenen bir diğer ünlü Kathryn Hahn oldu. Hahn, dev kemerli straplez bir bluz ve siyah kumaş pantolondan oluşan görünümüyle kırmızı halının en şık isimlerinden biriydi.

olivia-colman---roksanda.jpg

Olivia Colman - Roksanda 

The Crown'un Kraliçe Elizabeth'i Olivia Colman, bir kez daha En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kucaklarken kırmızı halıda da Roksanda imzalı görünümüyle bir kraliçe kadar zarifti.

angela-bassett---greta-constantine.jpg

Angela Bassett - Greta Constantine 

Daha fazla drama isteyen? Angela Bassett fuşya fırfır detaylarıyla dramatik bir etki yaratan Greta Constantine elbisesiyle kırmızı halının starlarından biri oldu.

josh-oconnor---loewe.jpg

Josh O'Connor - Loewe 

En İyi Erkek Oyuncu ödülünü The Crown'daki Prens Charles rolüyle alan Josh O'Connor, kırmızı halının da yıldızı oldu. O'Connor, Loewe imzalı siyah takımıyla geceye katıldı.

michaela-coel---christopher-john-rogers.jpg

Michaela Coel - Christopher John Rogers 

Oyuncu Michaela Coel, iki parçadan oluşan Christopher John Rogers görünümünü kıyafetiyle aynı renkte stilettolarla tamamladı.

tracee-ellis-ross---valentino-haute-couture.jpg

Tracee Ellis Ross - Valentino Haute Couture 

Tracee Ellis Ross da Emmy Ödülleri için dramatik bir görünüm tercih eden isimler arasındaydı. Ross'un kayık yakalı kırmızı elbisesi Valentino imzalı.

ellen-pompeo---elie-saab.jpg

Ellen Pompeo - Elie Saab 

Siyah tercih eden bir diğer oyuncu Ellen Pompeo'nun, kışlık kadife görünümüyle dikkat çeken siyah tulumu, simli çizgi detaylarıyla göz kamaştırdı.

elizabeth-olsen---the-row.jpg

Elizabeth Olsen - The Row 

Mary-Kate Olsen ve Ashley Olsen ikizlerinin küçük kardeşi oyuncu Elizabeth Olsen, Emmy Ödülleri için ablalarının markasını tercih etti. Olsen bu beyaz elbise içinde bob saç kesimi ve makyajıyla muhteşem görünse de elbise onu yaşından oldukça büyük gösterdi.

jason-sudeikis---tom-ford.jpg

Jason Sudeikis - Tom Ford 

Gecede Ted Lasso dizisindeki rolüyle, komedi kategorisinde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülen Jason Sudeikis, kadife takım elbisiyle kırmızı halının en şık erkeklerinden biri olmayı da başardı.

jurnee-smollet---dior-haute-couture.jpg

Jurnee Smollet - Dior Haute Couture 

Oyuncu Jurnee Smollett, kat kat etekli Dior elbisesiyle gecenin en havalı görünümlerinden birine imza attı. Smollett bu romantik görünümü romantik bir topuz ve dramatik bir makyajla tamamladı.

emerald-fennell---valentino.jpg

Emerald Fennell - Valentino 

The Crown'un Camilla'sı Emerald Fennell, boncuk işlemeli şifon Valentino imzalı elbisesiyle geceye katıldı. Eteğinin ve kollarının ucundaki sarılarla eşleşen sarı püsküllü çantası görünümü tamamladı.

taraji-p-henson---elie-saab.jpg

Taraji P Henson - Elie Saab 

Oyuncu Taraji P Henson, derin göğüs dekolteli ve tranparan Elie Saab elbisesiyle gecenin en cüretkar isimlerinden biri oldu. Henson, siyah beyaz bu görünümü modern bir topuzla tamamladı.

ewan-mcgregor.jpg

Ewan McGregor 

Mini dizi kategorisinde Halston rolüyle en iyi erkek oyuncu seçilen Ewan McGregor, moda dizisindeki şıklığını adeta gerçeh hayata taşıyor.

catherine-zeta-jones---cristina-ottaviano.jpg

Catherine Zeta-Jones - Cristina Ottaviano 

Straplez, derin bacak dekolteli bordo elbisesiyle fazla risk almayan Catherine Zeta-Jones, bu garantici görünümü aynı renk ayakkabılar ve gösterişli mücevherlerle tamamladı.

kerry-washington---etro.jpg

Kerry Washington - Etro 

Oyuncu Kerry Washington, geceye bel kısmı korse detaylı saten bir elbiseyle katıldı.

dan-levy---valentino.jpg

Dan Levy - Valentino 

Dan Levy, Valentino takımıyla kırmızı halıya damga vuran erkek oyunculardan bir tanesi oldu.

(Milliyet-Pembenar)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.