Kırıkkale'de bin 162 uyuşturucu hap ile yakalanan 2 şüpheli tutuklandı

Kırıkkale'de bin 162 uyuşturucu hap ile yakalanan 2 şüpheli tutuklandı
Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan yol uygulamasında üzerlerinde bin 162 adet uyuşturucu hap ile yakalanan 2 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir yol kontrolü sırasında, üzerlerinde bin 162 adet uyuşturucu hap bulunan 2 şüpheli, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı'nın çalışmaları sonucu tutuklandı.

Jandarma ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında Karakeçili ilçesinde bir aracı durdurdu.

Şüpheli bulunan M.K. (25) ve B.E. (21) isimli şahısların üzerinde yapılan aramada, bin 162 adet sentetik ecza hapı olarak kullanılan uyuşturucu hap ele geçirildi. Jandarma ekipleri, Cumhuriyet Savcısı talimatıyla gözaltına alınan 2 şüpheliyi "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla mahkemeye sevk etti.

Yapılan mahkeme değerlendirmesi sonucunda, şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.