Kirası ucuz diye... Kalas ile duvar arasında yaşam

Kirası ucuz diye... Kalas ile duvar arasında yaşam
Küçükçekmece’de bir binanın dayanıksız görüntüsü, deprem tehdidi altında olduğumuz bu günlerde can güvenliğini gündeme getirdi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından dayanıksız yapıların ölümcül sonuçlar doğurduğu görüldü.

İstanbul gibi bir mega şehirde de deprem tehdidi her geçen gün artıyor. Çoğu uzmanlar İstanbul için peş peşe büyük deprem uyarısında bulunuyor. Peki önlemler alınıyor mu?

asgasgasgasgasgasg.jpg

İNŞAAT DEMİRLERİ GÖRÜNÜYOR

İstanbul'da Küçükçekmece Yeşilova Mahallesi Timurlenk Sokak'ta bulunan bir binanın görüntüsü vatandaşları şaşkına çevirdi.

Görüntülerde bina üzerinde bir parçanın bile kalmadığı ve inşaat demirlerinin korkutucu boyutu, felaketi gözler önüne seriyor. Hatta çevredeki bazı vatandaşlar binadan bazı parçaların üzerlerine düştüğünü ise bildiriyor.

fasgasgasgasgasg.jpg

CAN GÜVENLİĞİ YOK

En kötüsü de binanın içinde vatandaşların olmasında. Can güvenliğinin hiçe atıldığı bu binada kiraların düşük olması nedeniyle vatandaşlar tarafından tercih ediliyor.

Binada bulunan bir balkonda yansıyan manzara ise işin acı boyutunu yansıtıyor. Öyle ki balkon boşluğunda binayı destekleyen kalas parçası durumun ciddiyetini gösteriyor. ‘Yok artık’ dedirten bu evde yaşamın bir kalas parçasına kalması ve yetkililerin bu zamana kadar el atmaması ise merak konusu oldu.

agasgagsasgasgasg.jpg

asgasgasgasgasg.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.