Kilit kavşakta 60,5 kg skunk ele geçirildi

Kilit kavşakta 60,5 kg skunk ele geçirildi
"Kilit kavşak" noktası olan Kırıkkale'de polisler, narkotik köpeği ile yapılan denetimlerde, tırın dorsesinde 60,5 kilogram "skunk" ele geçirildi. Olayda, 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Kırıkkale'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik operasyonlar düzenliyor. Şehirler arası kara yolu ulaşımının sağlandığı 43 ilin geçiş noktası olan "kilit kavşak"ta da ekipler, uyuşturucu madde taşıyan veya kullanan araç ve şahısları tespit etmek için denetimlerini arttırdı. Bu sayede, hem Kırıkkale'de hem de diğer illerde uyuşturucu madde kullanımının ve ticaretinin önüne geçilmesi hedefleniyor.

Kırıkkale-Ankara kara yolunda narkotik polisi, şüpheli bir tırı durdurdu. Tırın sürücüsü ve yolcularının kimlik bilgileri kontrol edildi. Ardından, narkotik köpeği "Adam" ile tırın dorsesindeki vinç demiri yükünün arasında arama yapıldı. Aramada, branda ile gizlenmiş 110 paket içinde 60,5 kilogram "skunk" adlı uyuşturucu madde bulundu. Tır sürücüsü A.B. ve yanındaki E.U., gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorguları devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.